OUTFIT 12.01.12 - Kamp-dag

Hei! 

Store deler av dagen har gått med til å spille Wordfeud og andre spill jeg har på mobilen min. Jeg elsker den "gamle" mobilen! ♥ Siden jeg er englebarn i kjemi, hadde jeg allerede gjort ferdig lab. rapporten vi skulle levere i dag, så jeg gjorde ingenting. Eller ok da, jeg leste litt blogger. Tella carbon-atomer i en modell-figur læreren hadde på kateteret (smisker vet dere) og hjalp andre elever som virkelig ikke har noe peiling på kjemi. De bruker liksom 2 skoletimer på telle elektronene i det ytterste skallet til ett atom. (Hallo, det er jo nesten skrevet rett inn i den periodiske planen for dem?!) Så da hjelper jeg dem, i håp om å få en A og sånn fine kommentarer på vitnemålet.

Siden det var kamp i dag, hadde vi fri i siste time, hvor vi vanligvis har trening. Jeg, Sammy og Emily dro først til Mr. Frosties (iskrem-sted, litt som grotten). Deretter dro vi hjem til Sammy. Vi vant kampen mot Point Loma, og jeg fikk spille veldig mye. Spilte over halve kampen og var kjempe fornøyd, selvom jeg ikke scora. Hadde et ganske bra skudd, men traff stolpen som var 2 cm for nære. Likevel en morsom kamp.

Nå får jeg gjøre unnna litt klesvask, i morgen reiser jeg til Catalina. Forteller dere mere om det senere i kveld! 
ph_privat 
Joggedress - MBHS Lady Bucs // Sko - UGG Australia 

Prefekt, joggedress og mine himmelse UGGs. De er sååå myke. Beklager for dårlig fokus på bildene. Overførte ikke bildene til pcen før nå, så fikk heller ikke kvaliteten.Uansett, dere har jo fått se designet på joggedressen. Skal jo etterhvert vise dere badedrakta også, men ikke i dag. Vel, vi snakkes senere!

-Pernille <3

3 kommentarer

Netteh

13.jan.2012 kl.02:42

Fint og avslappende :)

Madelene Lisella

13.jan.2012 kl.04:26

ååh det så behaglig ut!

Pernille Solheim

13.jan.2012 kl.08:38

Helt klart behagelig, men det er jo ikke noe vanlig outfit. Idrettslinja i Norge går jeg sånn hver dag, her borte derimot, prøver jeg å se litt mer ordnet ut! Haha

Skriv en ny kommentar

hits