OUTFIT 18.01.12

Hei dere!

Helgen ble tibragt i Catalina, som er en øy. Var utrolig fint der, og har tatt masse bilder som jeg tenkte å vise dere senere. Mandag hadde vi fri fra skolen, men vi hadde vannpoloturnering. Vi spilte to kamper og jeg fikk til og med starte den første. Scoret også et par mål, ett av dem med venstre. Hadde vært mortsomt å få til en film eller noe, så dere kunne sett.. 

I går hadde vi også kamp, og jeg er så glad jeg får så mye spilletid som jeg gjør. Selvfølgelig har jeg mye å lære, så det er jo ingen selvfølge at jeg får spille, så det er morsomt når jeg er utpå i nesten halve kampen. 

I dag har jeg vært så flink og laget takkekort til familien som tok meg med til Catalina og betalt dem for billetten. Har også fått ordnet alt med penger og papirer rundt vannpolo, så det neste i kikkerten er en kjole til assembly og en vannpoloparka. UGG-bootsene er himmel! 

ph_privat 
Skjorte Bik Bok // Jakke Rut m.fl. // Jeans Crocker (JC) // Sko Aldo // Ring HM 

Nå er det middag. Viser dere bilder fra Catalina i morgen, hejdå!

-Pernille <3

3 kommentarer

kjempe fint :)

Sarah Westad

23.jan.2012 kl.18:03

Så fin skjorte du har på deg (A) hihi!

Utrolige fine sko!

Savner deg snupp <3

Pernille Solheim

24.jan.2012 kl.05:59

Sarah Westad: Hihi, jeg elsker den! Og ikke nok med at den er veldig fin, den er veldig varm også, noe som passer meg som alltid fryser!!!

Savner deg veldig <3

Skriv en ny kommentar

hits