God morgen

Hei dere!

Jeg hører hele tiden at dere hjemme i Norge vil at det skal komme nye innlegg. Det er greit det, men til at dere har så veldig lyst til at jeg skal blogge, er dere ganske dårlige på å kommentere.

Spilte kamp i går, som vi vant. Siden jeg var hjemme alene, ble det pizza, iste, sofaen og det gode teppet for meg selv, og best av alt. JEG KUNNE BESTEMME HELT SELV HVA JEG VILLE SE PÅ PÅ TV. Så på Valentine's Day. 

Stod opp klokken 07.30 i dag, på en lørdag. Vannpolo in my  Har kamp om omtrent to timer, men siden det tar en stund å kjøre dit, pluss oppvarmingstid må jeg stå opp tidlig. Har nettopp spist frokost og sitter nå med kaffekoppen og skal snart skifte. 

I kveld er det Assembly, og jeg fikk kjøpt meg kjole i går. Det blir nok de røde helene denne gangen også, selvom "Forget your boyfriend" fra nelly frister veldig. Kanskje like greit at Nelly ikke shipper til USA?


finaa! 

Må løpe å skifte nå, blir hentet om 10 små minutter, og jeg ser fortsatt ut som på bildet. I tillegg henger badedrakta til tørk på badet, så har litt saker og ting som må pakkes og finnes. Du tror vel ikke det regner i dag også da eller....  

-Pernille <3
 

5 kommentarer

Sarah Westad

21.jan.2012 kl.19:31

Så bra dere vant i går, og lykke til i dag! :-)

Vet ikke om du er borte i tre draget i dag, men jeg sitter oppe en stund i tilfelle rottefelle ;-) Kos dæ! <3

Pernille Solheim

22.jan.2012 kl.03:16

Sarah Westad: Var ikke hjemme før fire-tiden. I morgen kanskje ?:) <3

karoline s

22.jan.2012 kl.12:38

jaa, fortsett med innlegg!!<3 satser på at du scorte et mål for meg denne gangen også:)) hihi savner deg veldig!!
ha en fin dag :)

Anna Forsstrøm

22.jan.2012 kl.21:17

Digger at du holder på med vannpolo borti der :g

Skriv en ny kommentar

hits