Team-bonding

Heisann!

På fredag var siste skoledag i semester 1. Endelig er jeg ferdig med kjemi og U.S. History. Siden det var en halv-dag, noe som betyr kortere timer, hadde vi fri fra klokken 11. Vannpolo har jo trening i 4.time, men siden vi leier bassenget, har vi samme tid som alltid, selvom skoledagen er andre tider. 

Jeg og Emily dro derfor på sushi-date. Møtte også faren til Emily og en venn der. 


Tempura shrimp roll. Yummy!

Etter lunsjen var det tid for trening. Ble en veldig rolig trening på fredag, og en veldig morsom. Vi svømte jo litt som oppvarming og hadde passninger som vanlig, men etter skytingen gikk vi over til den delen av bassenget hvor det er grundt. Der spilte vi "jungle-ball". Det er litt rugby i vannet liksom. Etter det gikk vi til langsiden på dypet hvor vi hadde forskjellige stupe greier. Alle stod på rekke og stupte sidelengs inn i vannet. Deretter som en gammel mann (han hopper så rart i bassenget når han er der) og til slutt bomba. 

Etter treningen, når alle hadde fått dusjet var det team-bonding. Vi dro til "The soupplantation" og spiste, og etterpå dro vi til Rachel og Hannas hus for å se på film. 


 Så hadde jeg egentlig et bilde av den fine isen jeg lagde, men den smelta på veien... Så bildet var ikke så fint. 


Meg, Nikki, Emily, Sammy, Cassie
Nicole, Hanna, Ariana, Julie, Emily, Jessica, Rachel, Mercedes
Rachel


Nikki og Emily, haha!
ph_privat 

Husker ikke filmen vi så på, men den var veldig morsom i hvertfall. 
Da jeg kom hjem rakk jeg så vidt å ta på meg joggedressen før Jake sa at vi fikk besøk, så jeg måtte skifte igjen. Det var noen personer fra skolen, ikke de jeg er mest med, så når de kjørte for å kjøpe mat gikk jeg like greit å la meg.

Forteller dere om gårsdagen snart, har en del bilder, så om jeg hadde tatt det her hadde dette innlegget blitt alt for langt.  

-Pernille <3 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits