Matblogg

Heeeei!

Så det er flere av dere som har sagt at bloggen min har begynt å bli en matblogg. Og det er jo ikke noe rart, nå som omtrent hvert eneste innlegg har matbilder i seg. Saken er at livet mitt stort sett er om mat for tiden. Jeg poster alt som jeg spiser ute, og alt jeg er stolt av at jeg har laget, noe som derfor blir en del mat. Vel, det er bedre enn ingenting. Og siden det meste er om mat for tiden, så har det jo også gitt resultater på kroppen, noe jeg ikke er så fornøyd med. Uansett, tenkte bare jeg skulle nevne det. 

I dag lagde jeg en fin frokost - nå som vi er inne på temaet - og skypet deretter med mamma og pappa. Senere lagde jeg frappuchino - hjemmelaget - før jeg gikk ut i solen for å få litt farge på magen. Har fått bittelitt farge nå, så jeg håper at jeg kan få et par fine helger fremover, slik at jeg kan få bort den poloskilla. 

Har vasket kjøkkenet og ryddet rundt i huset, så nå kan Teri og Rick komme hjem. Skal snart hoppe i dusjen, for oljete hår og møkkete føtter (fra å gå barbeint) er ikke så kult. Snakkes senere! 


Knekkebrød og iste! Hehe... 

-Pernille <3

Én kommentar

MiriamEklund

30.jan.2012 kl.15:16

ha en fin dag videre! :)

Skriv en ny kommentar

hits