Vannpolo drakten

Hei!

Har vært opptatt store deler av dagen, men har nå endelig fått dusjet og er klar til å legge meg. Var første skoledag i 2.semester i dag, noe jeg hadde gledet meg til - forandringer vet dere. Jeg vet jo med meg selv, forandringer er jo ikke på topplisten over hva jeg liker, så det å forlate US History og Kjemi var ikke så gøy som jeg trodde. Savner lærerene og timene allerede. Selvfølgelig ble det noe tull med timeplanen, så jeg manglet 2.time, derfor måtte jeg en tur til rådgiveren. Det viste jeg at klassen jeg hadde valg, fysikk, bare var for "freshman", noe som betyr at jeg ikke kan ha det. Derfor ble det en to sekunders betenkelsestid, og jeg endte på algebra. MATTE?!?! Skjønner ikke hvorfor jeg gjorde det, men skal snakke med rådgiveren i morgen, om det er noen andre muligheter. Jeg vil gjerne ha biologi om det er mulig. 

Uansett! Etter skolen tok vi lagbilder for vannpololaget. Rett før vi dro fra stranda tok jeg bilde av drakten, slik at dere kan de den nå. Skal vise dere de ordentilige bildene når jeg får dem også. Vi hadde en kamp i dag også! Siden vi vant gikk vi videre til enda en kamp, som også endte med seier - noe som betyr bedre oppsett til helgen. Nå skal jeg lese tre sider i den nye American Lit. boken min, woho!ph_privat 
Emily :-)

Beklager at det er et halvt kapittel hver gang jeg blogger, men det er så mye jeg vil dele. Alle de små detaljene som er hverdag for meg her borte, men som jeg vet ikke er hverdagslig hjemme! Håper dere liker det uansett, snakkes!

-Pernille <3

 

2 kommentarer

Sofie Westad

31.jan.2012 kl.10:44

Jo lengre innlegg jo bedre! :-D
fine bilder :)

Skriv en ny kommentar

hits