Update 02.02.12

Heisann!

Orket ikke oppdatere dere i går, fordi jeg var så trøtt.. Fikk forresten ikke sove når jeg skulle legge meg da! Vi hadde kamp i går, men jeg fikk bare spille en halv omgang. En kamp er fire omganger, og jeg får vanligvis spille mellom 2-3. Vi vant kampen etter en utrolig dårlig siste halvdel, og de få minuttene jeg var i spillet fikk jeg scoret et mål også. 

Har fortsatt ikke fått ordnet med timeplanen, fordi man ikke bare kan gå til rådgiveren. Systemet på Mission Bay er helt tullete, og de får ikke ordnet i noen ting. Så jeg håper jeg kan få kommet inn i morgen og ordnet det da, for jeg vil ikke havne etter om jeg bytter klasse. Første periode er jo som alltid IB Psychology / IB Design/Technology. Så for de to neste periodene er jeg litt usikker. Enten blir det biologi i 2. og American Lit i 3. Ellers blir det American Lit i 2. og Statistics i 3. vi får se. 

Etter skolen i dag la jeg meg i sofaen med pcen og der ble jeg til middagen var klar, nesten. Hadde en ti minutters tur på Urban Outfitters og jeg kjøpte en jakke som jeg så på forrige gang jeg var der. Siden jeg har slappet av så mye i dag, satser jeg på en frisk og rask dag i morgen. Fikk også sett et par episoder av Pretty Little Liars, så nå er jeg snart på normalt nivå. Har en del Gossip Girl episdoer jeg må se også. 


ph_weheartit 
Vil veldig gjerne lage disse!

I morgen skal vi på en dans/middag/party for navy divers. Det kan jo bli morsom. Oppdaterer dere enten i morgen eller fredag. 

-Pernille <3

 

3 kommentarer

ha en super fin dag :)

Angelika :D:D

06.feb.2012 kl.18:58

Lag de godsakene for meg! :D

Pernille Solheim

07.feb.2012 kl.05:15

Klart jeg kan! Vi skal lage de når jeg kommer hjem :D

Skriv en ny kommentar

hits