Rosa skyer

Hei dere!

I går hadde vi kamp mot Westview, som vi tapte. Det var noe dritt, for da var det bare å komme seg opp klokken sju i dag, for å gjøre seg kalr til kamp. Hadde vi vunnet, kunne jeg sovet til klokka ni!  Senere på kvelden i går dro vi på bowling, for å feire Kyles 25års dag. Koselig kveld, bare kjedelig at jeg måtte opp så tidlig. 

Vi vant den første kampen i dag, slevom vi lå under helt til sluttminuttene. Vi tok innpå og fikk uavgjort, som betyr overtid. Og fra der klarte vi å vinne. Vi hadde et par timer før neste kamp, så vi dro for å kjøpe smoothie og mat. Den andre kampen vår vant vi også. Selvom jeg ikke scora mer enn ett mål, syns jeg at jeg gjorde en bra kamp, og det var morsomt å spille - som alltid. Vannpolo sesongen er over om 2 uker, med mindre vi er videre til CIF, noe som er synd, for jeg liker det så godt. Kunne gjerne spilt det frem til jeg skal hjem - som forresten bare er litt under 5 mnd til. 

I morgen skal jeg kanskje en tur på 24-hr. fitness, men vi får se hva jeg orker. Får jo ikke løpt, for skoene jeg har gjør at jeg får vondt i beina. Så øverst på listen over ting jeg skal bruke penger på er joggesko. Sende gavene mine er på delt 2.plass, og skal fikses neste helg, så slipper dere å vente mer. Det er i hvertfall planen. Om de bare hadde hatt et postkontor innenfor gådistanse... ph_privat 

Jeg blir like imponert over mobilkameraet mitt hver eneste gang jeg tar et bilde med den! Snakkes senere, nå er det spaghetti til middag. SMIL!

-Pernille <3

Én kommentar

MiriamEklund

07.feb.2012 kl.14:56

kjempe fine bilder, Pernille :)

Skriv en ny kommentar

hits