Glitter i gjørma

Hei!

Søndag ettermiddag er noe dritt i grunn. Du vet at du skal stå opp tidlig dagen etter, bare for å dra på skolen, få masse å gjøre og være frustrert og sliten helt frem til fredagen. Vel denne gangen fikk jeg lekser som tar litt (les: veldig) mye mer tid enn det.  Så siden hodet mitt allerede starter med denne depresjonstenkingen hviler det ikke. Det er bare å kaste alle de negative tingene ut av hukommelsen og inn i tankesystemet samtidig, for å få hele kroppen til å bare føles som en sandsekk som like gjerne kunne blitt spredt ut på standen med de andre sandkornene. 

Jeg så på super bowl. Morsomt, og spennende på slutten. Likte at Giants vant, og kan bittelitt mer om sporten nå, tror jeg. Tidligere på dagen la jeg igjen 40 minutter på mølla, trosset skoene og endte med vond i beina i dag. Det er ikke det at de er dårlige, de er bare dårlige for meg, skoene altså. For jeg plasserer beina så totalt feil med dem, og om jeg prøver noe annet får jeg vondt... ph_privat 
Slik ser veggen min ut nå! Bilder av to av mine beste venninner, som de laget til meg til jul. Kalender meg bilde av meg selv. Og til det beste. KALENDEREN SOM VISER MEG HVOR MANGE DAGER DET ER TIL SOF KOMMER <3 Så om vi krysser av i dag, og for dere "i dag" som er den 7. Så er det bare 61 dager til hun er her hos meg. Lyspunktet i den ellers så kjedelige hverdagen.

Denne uken har vi kamp på tirsdag, onsdag og torsdag. Våre siste kamper og om jeg er heldig, så finner jeg noen som vil filme en av kampene for dere. Så til helgen blir det sending av pakker, muligens nye sko og litt tid på 24-hour fitness for å legge igjen noen kilo, nå er jeg lei.. 

-Pernille <3 

4 kommentarer

synnehn

07.feb.2012 kl.09:10

fin blogg :D

Mamma

07.feb.2012 kl.11:19

Opp med hodet jenta mi !

MiriamEklund

07.feb.2012 kl.14:56

ha en kjempe fin dag :)

Camilla

07.feb.2012 kl.18:50

<3

Skriv en ny kommentar

hits