OUTFIT 08.02.12

Halla!

Så, det skjer ikke så mye om dagen. Vi har jo hatt hele tre varsity kamper denne uken, og etter varsity har det vært JV (junior varsity), som jeg har fått være med på. Vi har vunnet alle varsity kampene denne sesongen, noe som betyr at vi er videre til CIF-sluttspill. Moren til Emily filmet også litt i dag, så når jeg får klippene kan jeg poste de på bloggen. Hadde egentlig lyst til å bare sette kameraet på et stativ og filme hele kampen, men vi har jo alle forskjellige ideer til hvordan det skal gjøres. Tror kanskje Teri skal filme CIF-kampen fra stativ da! 

Har også mye skole de to neste ukene. Dritt-oppgavene som jeg egentlig ikke skjønner noe av. Prøvde å snakke med læreren i dag for å få hjelp, siden oppgaven er en stor del av karakterern, men det var ikke noe vits. Så jeg endte med å bli sinna, fikk ikke gjort noe, og har fortsatt like mange spørsmål om oppgaven..... Uansett, får bare gjøre det beste ut av det, så lenge jeg står er det jo greit. 

Har nettopp betalt mobil-regninga, så nå har jeg én ting mindre på den fortsatt så lange må-gjøres listen min. Har Bl.a. sende pakkene, vaske badet, kjøpe skolesaker og kjøpe løpesko på den listen. Tenkte å vise dere et av de seneste antrekkene mine før jeg sovner med pcen i fanget, så here we go:

ph_privat 

Jeg ser nå at de strømpene ikke passet så bra som jeg trodde, haha!
Kjole Nelly/Jane Blush - Skjorte H&M - Sko Charlotte Rousse. 

Nei, når får jeg sove, skal opp om 5 timer og 45 minutter.God natt kjære lesere!

.-=Pernille <3

2 kommentarer

Janette Elin Berstad Staines

10.feb.2012 kl.08:49

fine bilder!
kjempe fint ;)

Skriv en ny kommentar

hits