Bedre sent enn....

Hei!

Helgen ble brått borte og det er en ny skoleuke. Sliter fortsatt med de prosjektene, og jeg kjenner at så for de er ferdige skal alt bli så bra! Teller jo som vanlig dager, og nå er det bare 56 små dager til jeg ser Sofie igjen! Og etter den uken kommer det til å gå så utrolig fort til jeg får se alle andre hjemme. Gleder meg enormt!

Fredag kveld overnattet jeg hos Emily. Vi så på film og lagde pizza. Vi dro til Starbucks for å kjøpe morgenkaffen på lørdag, så da var dagen reddet. Fikk unna noen erender på lørdag, noe som føles utrolig bra! Må gjøres listen for Februar er allerede halvert, og de store tingene er tatt hånd om. Eller jeg har enda ikke fått kjøpt meg nye joggesko da... Dro på kino med Teri på ettermiddagen og tilbrakte resten av kvelden her hjemme i sofaen. 

På søndag prøvde jeg pilates på 24-hour fitness, og jeg vil påstå at det var en hel time bortkastet trening. Fikk liksom ikke så mye ut av den timen. Har fått en ny uke med gratis yoga på det andre stedet jeg prøvde i julen, så skal heller en tur tilbake dit når vannpolo sesongen er over. Dro deretter på Akvariumet som jeg foreller dere om senere, med bilder og slikt. Kvelden ble igjen tilbrakt her hjemme. En av brødrene til Rick var her, derfor inviterte vi naboen (også Ricks bror) og besteforeldrene hit på middag. Veldig koselig. 

Det jeg egentlig skulle si var: Gratulerer så mye med morsdagen min kjære mamma, Heidi <3 Jeg savner deg veldig masse, og selvom jeg ikke var der til å jage deg opp for en håndball-kamp eller liknende, så håper jeg du hadde en veldig fin dag. Bare 114 dager til jeg ser dere igjen! 


ph_theStudio 

Nå er det på tide å sove for min del. Vi blogges senere!

-Pernille <3

2 kommentarer

Mamma

15.feb.2012 kl.10:25

Tusen takk jenta mi. Var tidlig oppe likevel - Lars skulle på fotballtrening.

MiriamEklund

15.feb.2012 kl.21:31

så søtt innlegg ;) ha en fin dag ;)

Skriv en ny kommentar

hits