Hilsa på både Dorris og Nemo

Hei!

Blogglysten har blitt borte, søvnen har overtatt og jeg er lei det meste. Har masse lekser, og forsover meg stort sett hver dag. Kjempe fint! Helgen ble tilbragt i Los Angeles, jentetur med Teri, og jeg hadde veldig lite lyst til å dra tilbake hit. Alle tanker og bekymringer ble lagt igjen på rommet og jeg hadde en kjempe fin og avslappende helg. Heldigvis er det allerede en ny LA tur i planene litt senere i vår! 

Sliter fortsatt veldig med de IB-oppgavene mine, som er 3 veldig store og viktige oppgaver. Dere er kanskje lei av å høre om dem, men det er stor sett det eneste som er i hodet mitt. Klarer ikke tenke på noe annet, men klarer heller ikke gjøre dem. Blir nok igjen på skolen i morgen, for å få litt hjelp og for å komme ajour med dem! Om 2-3 uker skal alt være ferdig, og det skal bli så bra! Kan derfor hende at det blir en del dager på skolen, istedenfor svømmetreningen. 

Det jeg egentlig skulle fortelle om i denne posten var turen til Akvariumet to helger tilbake. Fascinerende å se på fisker, selvom det blir litt kjedelig i lengden. Tilbragte to timer der, noe som var akkurat passe tid. Akvariumet er liksom en av turist-attraksjonene her, så jeg kunne jo ikke dra herifra uten å si at jeg hadde vært der. Viser dere heller noen av bildene jeg tok der inne. Det var ikke så lett med tanke på lyssettingen, men jeg gjorde så godt jeg kunne.ph_privat 

Noe som var litt morsom var at det stod en familie ved det samme vinduet jeg så på fisker, og plutselig hører jeg den lille gutten si: "Wow!" Dere tror kanskje jeg er helt sprø, men han sa det på norsk. Han sa wæow, på norsk liksom. Så det endte jo med at jeg snakket noen norske ord med den familien da. Veldig uvant å snakke norsk, og jeg må ærlig innrømme at det var litt vanskeligere å formulere setningene enn jeg hadde trodd. Det ble mye "ehm.." og latter. 

Nå er det på tide for meg å legge hodet på puta og lukke øynene. I morgen blir det mye skolejobbing, forhåpentlig en treningsøkt på ettermiddagen med tanke på at det ikke blir noe svømmetrening, og ellers ikke så mye annet som skjer. Om jeg er kreativ nok er det mulig dere får en outfit-post i morgen, men lover ingeting. Skal også få vist dere mange spennende bilder fra LA. Drømmebyen NY fikk plutselig konkurranse, de er helt forskjellige byer, men så fantastiske på hver sin måte. 

-Pernille <3

Én kommentar

Mamma

24.feb.2012 kl.10:27

Så fine bilder.

Skriv en ny kommentar

hits