OUTFIT 23.02.12

Hei!

Har nå gjort 1/4 del av hoveddelen på prosjektet mitt. Det vil si at alt i alt har jeg gjort snart halve prosjektet. Om jeg har tid, så skal jeg jobbe på skolen litt i morgen også. Blir lange dager både i morgen og mandag, men jeg vil at dette skal bli perfekt, fordi jeg trenger en god karakter i faget. Vil jo ikke dra herifra med en B i psykologi, hvertfall ikke når jeg har klart å holde meg på en A hele veien. Det samme gjelder de andre klassene mine! Mulig jeg får en B i to av fagene dette semesteret, men jeg skal ikke gi opp. 

Har antrekket klart for i morgen, bare bobler av inspirasjon for tiden. Tror noen er klar for shopping!!! Med mindre det er kaldt i morgen, for da blir det nok bare olabukser og hettegenser - er ikke såå kreativ da vet dere. 

Her er dagens;

ph_privat
 
Kjole, olajakke H&M // Sko Converse 

Så med ettervekst i lange baner, fett hår (eller nå; nydusjet og rent) og poser under øynene skal jeg legge meg. Skkal se å få bestilt en frisørtime, bare jeg skjønner hvordan man gjør det, også skal jeg klippe av slitte tupper og få littskjønnhetssøvn, så kanskje dagene blir litt lysere. Har hørt at trening hjelper også, men vi får se om deeet skjer da.  

God natt kjære Nordmenn. Eller ja, ni tidssoner = God morgen kjære Nordmenn, ha en god dag!

-Pernille 

2 kommentarer

UniqueBeauty Charlotte

24.feb.2012 kl.07:51

fint antrekk :) det været så herlig ut!

Cathrine Sagstad

24.feb.2012 kl.08:59

så fint :) Fikk skikkelig summerfeeling!

Skriv en ny kommentar

hits