Los Angeles - del 1

Hei dere!

Dette vet jeg du har ventet på, mormor :) 

Så nå skal dere endelig få se noe av det jeg så i LA. Nå skal jeg jo egentlig gjøre lekser, så da er det jo ikk unormalt at jeg blir distrahert og finner på andre ting, som å pose dette innlegget. Men det er vel ikke noe problem for dere?

Vi hadde en fire dagers helg, noe som var utrolig deilig. Tidlig på søndag morgen stod jeg og Teri opp for å kjøre til LA. Allerede klokken åtte var vi på vei og jeg hadde store forventninger. Da vi kom frem måtte vi finne parkering før vi gikk videre til en guidet tour. Vi startet touren foran "The Kodak Theatre," hvor Oscar prisudeligen foregikk i går, og de hadde allerede begynt forbredelsene. Deretter kjørte vi ned Hollywood blv. og mot nabolagene hvor alle stjernene bor. Etter vel 2 timer bland alle de fine husene var touren over. Jeg og Teri gikk dermed til Starbucks for en kaffe og så til Hennes og Mauritz. Fikk shoppet en jakke, kjolen fra siste outfit-innlegg og en singlet. Gardina, inngangen, veien hvor den røde løperen lå. JEG VAR DER! En uke for tidlig, men likevel.Eva Longorias restaurant. Denne tror jeg og har navnet "Dødens kyss" fordi mange kjendis-par drar hit samme og forlater stedet hver for seg. 

Et sted hvor mange kjendiser pleier å feste. 

Så til husene;Inngangen til Justin Timberlakes hus. Og her sitter security vakten;


Fra dette lukkede nabolaget ble Charlie Sheens bil stjålet 2 ganger uten at noen oppdaget det. Noe mistenkelig. 

Og bak disse gjerdene bor Rihanna, om jeg ikke husker heeelt feil.

Så var det enten Beverly Hills dyreste hus, lengste oppkjørsel eller begge deler?

Og her var paparazziene utenfor en kjendis sitt hus for å filme. Selvfølgelig husker ikke jeg hvem som bor der.

Bow Wows hus fra MTV Cribs, hvor han ble avslørt for å ha mange lånebiler i oppkjørselen.

Et av "rommene" eller leilighetene som man kan leie fra "The Beverly Hills Hotel." Flere stjerner har blandt annet brukt disse leilighetene som tilfluktsrom fra sitt eget hus. Som møterom eller rett og slett som sitt hjem. 

Til Minne for Whitney Houston.


Fra en kjent filmscene, men husker jo ikke hvem. Noen som vet? ph_privat 
WOAH! Så utrolig mange bilder, og jeg har sååå mange fler som jeg skal vise dere senere. Dette er bare fra touren, og jeg hadde det utrolig bra i LA. Har ikke noe imot å flytte dit. Har brukt over en time på dette innlegget, så nå skal jeg se å starte på den Psykologioppgaven. Planen er å gjøre den ferdig i dag, levere den i morgen og ha alt klart, så jeg slipper å sitte opp tidlig onsdag morgen og få panikk. 

-Pernille <3

2 kommentarer

MiriamEklund

28.feb.2012 kl.07:45

utrolig fine bilder, Pernille! ;)

Kamilla Haaland

28.feb.2012 kl.09:18

Åh, så mye gøy dere har fått sett! Jeg har også lyst til å dra til LA en gang i tiden...

Skriv en ny kommentar

hits