Søvnløshet

Hei dere!

Er utrolig trøtt nå. Selvfølgelig klikket "fronter" greia som vi har til skolen, så nå mangler jeg et par ark til oppgaven min. Heldigvis er det ikke så farlig da, så jeg kan bare legge dem til i morgen, med tanke på at de er ferdige. Jeg har vært våken i snart 39 timer, med unntak av en ti minutters power nap. Fikk ikke sove i går natt, så det endte med at jeg satt oppe hele natten. Som nevnt så jeg på PLL og Gossip Girl, og i tillegg snakket jeg med noen av de våkne vennene mine i Norge. Da klokken passerte 5 på morgenen fant jeg ut at jeg hadde tilbragt for mye tid bare sittende i senga, så jeg la ut på en kort joggetur. Jogget 20 minutter, noe som var passe tid for en liten morgen-rute. Når været blir bittelitt varmere og det er litt lysere om morningen skal jeg nok kanskje fortsette med dette og utvide til 30-45 minutter. Skal kjøpe nye sko denne uken, og da tror jeg dette skal gjøres minst en gang i uken, men vi får se. 

Uansett, hadde en veldig god start på dagen med tanke på tv-serier, litt mer av psykologien unnagjort, joggetur, dusj og god frokost. Skoledagen gikk og jeg fullførte svømmetreningen, altså dagens 2.økt. Veldig fornøyd med meg selv. 

Nå må jeg gjøre siste innpurt på Psykologioppgaven før den skal til godkjenning. Endelig skal jeg bli ferdig med den. Da har jeg bare TRE oppgaver i IB Design / Tech, fordi læreren gav oss enda en ny oppgave i dag. Han har jo bare hatt over et halv år på å fordele de oppgavene. 


ph_privat, fra 24 hour fitness tidligere denne mnd. Dette er starten, og herfra skal det gå nedover. 

-Pernille <3

2 kommentarer

Malin B. Gundersen -

29.feb.2012 kl.08:42

hehe, jeg er også utrolig trøtt :- )

kjemefin blogg du har!

karro

02.mar.2012 kl.00:16

åhh,følelsen av å være så brun....<3

Skriv en ny kommentar

hits