We got some catching up to do

Hallo dere!

Det har blitt noen dager, nesten en uke, siden siste innlegget nå, men sånn er det. Har mistet motivasjonen og en annen ting som irriterer meg er at jeg ikke har fått kjøpt meg nye løpesko enda. Gårturen til kjøpesenteret er for lang, enda jeg vil, så må nesten bare vente til noen vil kjøre meg. 

På fredag kveld dro jeg, Nikki, Jake og Hunter på hockey kamp. Jeg må si at forventningene var høye, og de ble knust med en gang jeg satte foten på innsiden av ishallen. Jeg og Nikki googlet NHL billetter imens vi så på kampen, og det sier jo litt. På lørdag var jeg på CIF-finalene for basketball. Mission Bay har gjort det veldig bra i basket, så jentene vant finalen, mens guttene tapte med ett eneste poeng. Etter kampene var jeg hos Clare litt, før vi dro til In-N-Out. 

På kvelden var vi på en bonfire, men nå kan vi ikke være der lenger, fordi naboen sier at han skal ringe politiet neste gang vi er der. Bål på stranda er egentlig ikke lov...

Det var kjempe bra vær hele helgen, så på søndag løp jeg og Nikki en tur på stranda. Da vi kom tilbake skiftet vi til bikini og hoppet i vannet. Vannet er iskald, så det var deilig å ligge å varme seg i solen etterpå. På ettermiddagen hadde vi middagsgjester, og planla en tur til Palm Springs i enten mars eller april. 


ph_privat
Tok dette bildet på utsiden av matbutikken her om dagen. 

I går skjedde det absolutt ingenting. Jeg så filmen Hugo fra sofaen, og syns det var en veldig bra film. Den fortjente prisene den fikk under Oscar utdelingen. I dag hadde vi en liten essay prøve og en biologi prøve, deretter svømme trening og så var det hjem. Fikk sett gårsdagens episode av Pretty Little Liars og deretter tilbragte jeg 1,5 timer på 24 hour fitness. Prøver så godt jeg kan å gjøre øvelser som ikke gjør vondt for beina med de skoene jeg har, og så lang går det bra. Vil bare løpe mer liksom!

Skal se igjennom resten av bildene fra Los Angeles og vise dere i morgen. Tror det blir to innlegg av de resterende bildene, siden det er så mange. Nå skal jeg snart gå å legge meg. God natt <3

-Pernille <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits