Strawberry-dream

Hallo!

Det har ikke skjedd så alt for mye denne helgen, noe som er veldig deilig. På fredag fikk jeg trena litt, og på kvelden var Emily her. Vi så på Mean Girls, og selvom jeg har sett den filmen utallige ganger før, er den like morsom! På lørdag var jeg bare hjemme på formiddagen, fikk gjort unna et par klesvasker og bare slappet av. Senere på dagen dro vi til kjøpesenteret hvor jeg kjøpte meg en treningstopp. Deretter dro vi for å spise lunsj på CPK (California Pizza Kitchen). 

Etter lunsjen dro vi på kino. Så på 21 Jump St. Utolig bra film. Kjempe morsom, og så skal jeg jo ikke nekte for at Channing Tatum ser bra ut. På kvelden dro jeg til Clare en tur, og overnattet der. 

I dag slappet jeg av store deler av dagen. Dro en tur til 24 hour fitness ved femtiden og løp 5 kilometer. Eller jeg jogga/gikk. Seriøst, jeg har blitt i så dårlig form at jeg ikke klare 5 km på mindre enn 28 minutter. Sist jeg sjekket klarte jeg det på rundt 23-24 min. Det er jo ikke sånn superbra, men det er jo mye bedre enn 28. Uansett, jeg er i gang med treningen og jeg setter meg mål som jeg skal oppnå før jeg drar hjem. ph_privat  

Yummi! Kjøpte to slike etter shoppingen på mandag. Belønning for all løpingen rundt i butikkene, haha! Konkluderte også med at det var sunnere med jorbær dyppet i sjokolade, enn en bit ren sjokolade. 

I morgen er det mandag og skole igjen. Er jo ikke akkurat overbegeistret over det, men vet dere hva? DET ER BARE 3 UKER TIL SOFIE KOMMER HIT! Så da er det greit at det er skole i morgen, slik at tiden går. P.S. Det er bare 2 uker til ferie og da skal masse gøy skje. Forteller senere.  

Siste rest av lekser må gjøres, snakkes senere. Har dere noe å fortelle meg eller? Noe nytt fra Norge?  

-Pernille <3

4 kommentarer

FrkEspedal

20.mar.2012 kl.20:06

Sv: Haha :D

Åh, herlige bilder! :D Haha, var egentlig den overskrifta eg hadde tenkt å bruke også ^^

Margrethe Stamnes

21.mar.2012 kl.15:21

NAM, så utroliiig godt ut! <3

Mamma

23.mar.2012 kl.16:14

Nå venter vi på ny rapport.

Pernille Solheim

25.mar.2012 kl.18:28

Mamma: Jada, jada! :)

Skriv en ny kommentar

hits