Knott's Berry Farm

Hallo dere!

I helgen var jeg jo som nevnt på Knott's Berry Farm. Jeg trodde jo først at vi skulle til en gård og se på dyr og bær, så hadde i utgangspunktet ikke tenkt til å være med. Etter litt fikk jeg jo vite at det var en fornøyelsespark, så da ble jeg med likevel. Hadde det kjempe bra og var borte fra 7 på morgenen til klokken 11 på kvelden. 

Her i USA så er jo det meste av sport tilknyttet til skolen, som for eksempel vannpolo, som jeg spilte i vinter. Til skolen er det også mange klubber som har forskjellige mål og meninger. Turen til KBF var med Interact Club, som jeg er medlem av. Var også medlem i Anti Bullying Society, men glemte møtene, så er ikke medlem lengre. 

Søndagen tilbragte jeg hjemme på formiddagen, hvor jeg bare slappet av. På kvelden dro vi til bestefroeldrene på middag. I går var jeg på skolen og så ble jeg hjemme hele kvelden. Fikk unnagjort noen lekser og hjulpet til med middagen. Dagen i dag har sett ganske lik ut, bortsett fra at jeg la inn en 1,5 timers treningsøkt. Håper at jeg blir så støl at jeg ikke kan gå i morgen, for jeg prøver så hardt!


Vi fikk t-skjorter av lederen som alle måtte ha på. "Losers Anonymous. At least I'm in a club.

Pricilla, Kyanna og Sammy!

Nikki, Olivia, Sammy og Pricilla

HAHA!

Nå er det pizza til middag. Tjolahopp, snakkes senere!

-Pernille <3

3 kommentarer

Mamma

28.mar.2012 kl.23:06

Åh himmel, kjørte du den berg- og dalbanen?

Pernille Solheim

29.mar.2012 kl.06:32

Mamma: Klart jeg gjorde :)

karro

30.mar.2012 kl.21:29

råtass!!

Skriv en ny kommentar

hits