Spring break pt. 1

Hallo!

Påskeferien er over halvveis, noe som er veldig trist, fordi jeg liker skolefri! Men jeg har mye å se frem til, så jeg skal nok overleve. Som nevnt startet vi fereien i San Luis Obispo som også er kalt SLO town. På veien dit stoppet vi i Solvang, en dansk-inspirert by. Koselig sted og morsomt med litt skandinaviske ting. Vi var i SLO town fra lørdag til søndag. På lørdagen sjekket vi bare ut byen, spiste middag og så på film på hotellet. På søndag startet jeg med en 30 minutters treningsøkt, bare for å prøve og holde kroppen i gang. Bikini-sesongen her har startet og jeg ligger et par steg etter, så nå satser jeg på å rekke bikini-sesongen i Norge. Spiste veldig god hotelfrokost, tittet i noen butikker i hovegata og deretter dro vi mot Santa Barbara. 

Dette var fra Solvang, her er bildene fra San Luis Obispo. 

På søndag på vei til Santa Barbara stoppet vi på en strand som jeg ikke husker navnet på, men jeg fikk tatt noen fine bilder der da!

Vi stoppet også på en vingård, eller hva det heter. 


ph_privat 

Som dere ser har jeg tatt veldig mange bilder. Tok anda flere i Santa Barbara, men tenkte jeg skulle stoppe her for nå. Klokken er halv to på natta og jeg må opp tidlig i morgen for å vaske vinduer. Må i tillegg pakke for Palm Springs og rekke trening før vi reiser. Høres ut som en super dag, og jeg er klar for en fantstisk helg. Lader kamera, pc og mobil også blogges vi snart!

-Pernille <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits