Spring Break pt. 5 - Palm Springs

Hallo! 

Siste helgen i påskeferien var vi som sagt i Palm Springs. Siden Jake ikke ville dra, fikk jeg ta med meg Emily. Vi kjørte herifra på fredag etter svømmetreningen og kom til ørkenen sent på ettermiddagen. Først gikk vi tur til et såkalt hjemsøkt hus. Det er ingen som bor der, alt er låst, men på innsiden er det fullt møblert med blader på bordet og puter i sofaen. Det er også en dukke i vinduet, og det som er det rare er at den dukken flytter seg. Forskjellige posisjoner og til og med bytter vindu. Det er blader der som har datoen 2010, men de som bodde der før reiste fra huset for omtrent 5 år siden. Litt skummelt, og rart. 

Etter gårturen fikk vi kjempe god middag. Jeg og Emily ble med Garrett og Doug ut på en kjøretur. Det er jo ørken, så det sier seg jo selv hvor interresant det var. Da vi kom tilbake gikk vi egentlig bare å la oss, slik at vi skulle være opplagte til lørdagen. 

På lørdag fikk vi servert god frokost før vi tok på oss bikinien og kom oss til bassenget. Vi ble ved bassenget stort sett hele dagen, og det var kjempe deilig å bare slappe av i solen i så lang tid. Bestevenn, Emily!Emily møtte kjøre hjem, fordi det ikke er noe kjøring når man er påvirket. Flinke versmor :)

Da vi kom oss hjem fra bassenget fikk vi dusjet og gjort oss klare til fin middag i Palm Springs. 


He he... Fine viking!!


Skulle gjerne vist dere maten, men bildene ble ikke så veldig bra. Spiste flambert eller fritert is til dessert. Eller jeg spiste en bit, og Teri spiste resten, haha!

Nå skal jeg ut i solen dere, snakkes!

-Pernille <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits