Besøk fra en annen tidssone

Hallo!

Som dere sikkert vet hadde jeg besøk av Sofie og Ingvild forrige uke. Følelsen jeg satt igjen med på fredag kveld var HVA SKJEDDE DENNE UKEN?! Jeg hadde en super uke og det var så godt å se Sofie igjen. Det var som om alt bare ble så bra, selvom det regnet og var kaldt et par av dagene. Det får meg til å glede meg enda mer til jeg kommer hjem til Norge, hvor jeg får se alle de jeg er så glad i. Er sikker på at dette kommer til å bli den beste sommeren på lenge, selvom jeg må jobbe og ikke reise jorda rundt. 

Uansett, tilbake til forrige uke. Skoletiden på mandag gikk utrolig fort, og da jeg kom hjem fikk jeg slappet av litt og ryddet før Sofie og Ingvild allerede var her. Det var så rart å se dem igjen, men som sagt, jeg ble veldig glad. Etter de hadde hilset på familien og satt fra seg tingene sine gikkk vi en lang tur rundt i Pacific Beach, hvor jeg viste dem de vanligste gatene, stranda og litt sånt. Siden vi alle var ganske trøtte og jeg måtte på skolen på tirsdag gikk vi tidlig i seng. Tirsdagen tilbragte jeg på skolen, mens Sof og Ing ble tomatrøde på stranda. Sånn går det med solfaktor 4. Jeg møtte dem på stranda og vi gikk for å spise frozen yogurt. Sof og Ing var både veldig solbrente og dehydrerte, noe som gjorde at de ble helt utslåtte og ikke engang klarte å få i seg middag. 

Onsdagen tilbragte jeg igjen på skolen, mens de to solbrente jentene slappet av i senga. Jeg og Emily tok dem med på sushi-date og deretter til svømmestevnet vårt. Så da fikk de se det også, selvom jeg gjorde et ganske dårlig stevne. Senere på dagen gikk vi ned til Chipotle for å prøve det. Det er på en måte SubWay, bare med mexicansk mat. 


Hadde jo besøk av denne frøkna. Tok ingen bilder før torsdag og fredag, så skal vise dere dem i morgen. 

Nå skal jeg gjøre noe lekser, se på "Two and a half men" og deretter skal jeg sove. God natt :)

-Pernille <3

3 kommentarer

Kos deg med Two and a half men, men husk at Charlie er MIN! Haha! :)

Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Min hverdag med mine interesser, og lidelsen anoreksi. Lizbethosnes.com

lisellish

17.04.2012 kl.06:52

elsker bloggen, du er flink, stå på videre !

Sofie W.

17.04.2012 kl.08:02

Uken gikk altfor fort! :-D jeg kosa me super masse, og det var kjempegodt å se deg igjen. :-) gleder meg til innlegget i morgen! <3

Skriv en ny kommentar

hits