Snart ferdig...

Hallo!

Dere hadde nok kanskje regnet med å se flere gledelige bilder fra da jeg hadde besøk. Sorry at jeg må beklage dere, men har ikke tid til sånt i dag. Tar meg likevel tiden til å stikke innom her da. Også får jeg meg en pause. Denne uken har vært/er full booket. Tirsdag fikk jeg endelig kjøpt meg Ray Ban's og litt andre saker. I dag har jeg fullt opp med IB Design/Technology IA oppgaven. Dritt oppgave som egentlig består av 3 prosjekt. De jeg har spurt dere om hjelp til utallige ganger, og klaget på enda flere ganger. I morgen skal jeg og Emily klippe oss, lage shorts og sikkert se på film eller noe. Fredag er det svømmestevne og etter det må jeg en tur på kjøpesenteret fordi jeg trenger nye ballerinas. Lørdagen har jeg ingen planer på formiddagen, men på kvelden er det den siste Assemlby dansen. 

Tenkte bare jeg kunne gi dere en liten update. Når jeg er ferdig med dette prosjektet er det forresten ikke så mye skole som er sånn super vanskelig igjen. Det skal bli så deilig!!! 


ph_weheartit //   Syns dette bildet var litt morsomt. Jeg har jo IB fag, og her sitter jeg med et stort prosjet, kvelden før leveringsfrist. Haha, akkurat sånn læreren sa jeg ikke skulle. Mamma nevnte det også, men hun har prøvd i 10 år, så at det skulle endre seg nå var det liten sjanse for. Challenge accepted, så får vi se hvilken karakter jeg får da dere!

-Pernille <3

4 kommentarer

Kos deg i dag, da =)

Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Min hverdag med mine interesser, og lidelsen anoreksi. Lizbethosnes.com

Kaia

19.04.2012 kl.06:43

Kordan rayban's endte du opp med? og ka du betalte for dem? :)

Pernille Solheim

21.04.2012 kl.03:02

Kaia: Jeg endte opp med Clubmaster. Nå ønsker jeg meg Wayfarer, haha. Betalte ca. 85 dollar for dem :)

Sofie Westad

23.04.2012 kl.15:03

Nå kommer det nye innlegg hos meg. Kun til deg <3

Skriv en ny kommentar

hits