Siste dagen med nordmenn på tur

Hallo!

Siden vi var så trøtte etter å ha tilbragt hele dagen på Sea World, hadde vi Paradise Hotel date på rommet til S&I. Vi la oss forholdsvis tidlig og kom oss opp i ni tiden på fredag. Etter frokost og ordnings fikk vi tatt busset til kjøpesenteret hvor vi shoppet litt. Jeg kjøpte meg ny bikini forresten, fra Victoria's Secret også forelsket jeg meg i et par sko fra Sam Edelman. 

Dagens høydepunkt var lunsj på The Cheescake Factory i 12-tiden. Spiste en kjempe god pasta først, også delte vi et kakestykke senere. Ble stapp mett, men det var så klart verdt det!

Da vi kom hjem fra kjøpesenteret i 5 tiden var vi fortsatt mette. Vi fikk styret med å finne buss tider og jentene var pakket og klare til å dra, da Teri plutselig kom inn å sa at venneparet de skulle på middag med hadde avlyst, og at hun kunne kjøre dem til togstasjonen. Dette sparte oss en hel del med tid, noe som resulterte i at hele familien inkludert Sofie og Ingvild spiste middag på Coronado. Deretter slapp vi dem av på togstasjonen hvor jeg felte noen tårer også dro vi hjem. 

Jeg var utrolig glad for at jeg fikk beøsk av Sof og Ing. Det gav meg så mye mer energi og glede enn jeg hadde trodd. Nå skal jeg jobbe meg til bra karakterer på skolen og gjennomføre dette!

Nå stikker jeg til Yosemite, snakkes til uka, hejdå!

-Pernille <3

Én kommentar

Sofie Westad

26.04.2012 kl.15:24

Det var en kjempefin avslutning! :-) Og vi er kjempeglade for at vi i det hele tatt fikk komme, og at vfamilien tok oss så godt i mot! Tusen takk for en herlig opplevelse, og San Diego er et sted jeg garantert skal tilbake til! :-) Også gleder jeg meg selvfølgelig til å få hjem deg da snuppa <3 Gjør det godt på skolen, nyt den siste tiden og kos deg masse i Yosemite :-) klem sofsen din

Skriv en ny kommentar

hits