Busy schedule

Hei!

Har vært utrolig dårlig på å oppdatere bloggen i det siste, og det er så mye som har skjedd siden sist. 

Helgen etter Sofie og Ingvild var her, hadde vi et middagsparty her hjemme. To vennepar av Rick og Teri er ledere ac CHI, en annen utvekslingsorganisasjon, og de visste om en norsk jente som bodde i La Jolla. De tok henne med til middagen, slik at vi fikk møtes. Hun heter forresten Miriam og bor i Kristiansand, hvor mine besøkere også bor for tiden. Så det er allerede planlagt at jeg skal komme å besøke henne i sommer! Vi ble som dere sikker skjønner gode venner med en gang, fordi vi er like overfladiske, he he.... 

Helgen etter var det den siste assembly dansen. Var gøy, selvom den ikke var like bra som de tidligere dansene. Uken etter det hadde jeg også en fullpakket langhelg. Fra torsdag til søndag var jeg med CHI på en utvekslingsstudent-tur til Yosemite. Miriam var også med, så da ble vi jo bedre kjent! Vi ble best kjent med to jenter fra Spania som vi håper på å få besøk om ikke alt for lenge. Skal fortelle dere mer om Yosemite senere, fordi jeg har utrolig mange bilder jeg vil vise dere også! P.S. de som er venn med meg på facebook kan se det meste av bilder der.  

Det har brått blitt mai og det betyr at slutten på skoleåret nærmer seg. 1.Mai var det bare 47 dager til jeg reiser fra San Diego. Gruer meg til å reise fra alt her, alt som jeg har blitt så glad i. 

Den første uken i mai hadde jeg IB Psykologi eksamen. Den gikk over to dager og til sammen skrev vi fire stiler. Denne uken skal jeg ha enda en eksamen, i IB Design Technology. Vi får se hvordan jeg føler at den går. Man må egentlig betale 100 dollar per test, så det er mulig jeg velger å få denne "not graded", fordi det er mye penger for å få en dårlig karakter. Psykologien derimot, håper jeg gikk bra.

Den siste helgen som var hadde jeg Miriam på overnattingsbesøk hele helgen. På fredag prøvde jeg Taco Bell med Emily for første gang, og det var himmel.

Som sagt har jeg en ny eksamen i morgen. På kvelden er det svømmestevne fordi jeg har klart å kvalifisere meg til Cities, det var jo ikke meninga. Siden jeg nå først er med der, så gleder jeg meg jo litt! Onsdag er det del 2 av den Design Tech eksamen. Skal få tid til en treningsøkt om dagen og på torsdag kveld flyr jeg til San Fransisco. Herregud, jetset liv altså! Klager så absolutt ikke, selvom jeg gleder meg til å kommer hjem til soving på sofaen igjen. Savner litt den sofagris tilværelsen. Det var tiden jeg kunne spise en hel sjokoladeplate alene hver helgedag og tilbringe hver eneste ettermiddag på sofaen uten problemer.  

Nå skal jeg sove. Forteller mer detaljer fra den siste tiden senere. Her har dere en liten oversikt så lenge. Hejdå!Best friends <3 Her ser dere forresten hvordan armene mine nå ser ut. Fy f*en!!


Kjole - Vero Moda

-Pernille <3

Én kommentar

Mamma

08.05.2012 kl.20:09

Jenta mi :-)

Skriv en ny kommentar

hits