Mormoren min

Hei!

Etter en ukes bloggpause tenkte jeg det var på tide å blåse støvet av tastaturet og gi dere et par ord igjen. Jeg vet det er flere av dere som er her inne hver dag, og skjønner at det er kjedelig når dere ser den samme overskriften hver eneste dag, siden jeg ikke klarer å produsere noe vettig å legge ut her. Uansett, sånn er det.

Stikker egentlig innom fordi verdens beste mormor har bursdag i dag. Husker fortsatt 60-års laget vi hadde på bøndernes hus, for noen år tilbake. Hvor glad for at verdens beste mormor feiret bursdagen sin, med venner og familie, akkurat som meg, og at jeg fikk pynte meg i fin kjole. Kjolen min var forresten en hvit maxikjole med lyserosa blomster på. Det å bo i USA er bra, men ulempen er at jeg ikke bare kan dra for a se mormor når jeg vil. Jeg skal innrømme at jeg ikke er den beste til å besøke mormor når jeg bor i Norge heller, men vil skryte på meg at jeg ble bedre etter at jeg fikk scooteren min.

Jeg savner å bare slappe av i sofakroken hos mormor og bestefar en fredagskveld med det lilla potetgullet som ikke egentlig var favoritten, men som gikk ned på høykant fordi det var noe med det at jeg spiste det hos mormor. Og nå som jeg fikk mormor hekta på sørlandschips så er det jo ikke noe problem. Og jeg husker så godt de gangene mormor sa ja til taco på en tirsdag eller onsdag. Taco var jo egentlig helgemat, så å få det midt i uken var lykke, og det var bare mormor som lot meg få det. Noen ganger spiste vi det til og med to dager på rad. Mormor har også alltid is i fryseren, så det var jo ikke uvanlig at det gikk med et par is de gangene jeg var der.

Når mormor og jeg dro på butikken sammen kjøpte vi noen ganger vestlandslefser og den lille boksen med nugatti og servelat fordi det smakte så utrolig godt på de hjemmelagde rundtykkene hennes. Gleder meg til å spise de når jeg kommer hjem, for det kan jo ikke legges skjul på at jeg liker mat og de er sa gode! Andre ganger dro vi i butikken bare for å besøke tante på Kiwi. Alle slike småting som jeg liker ved mormoren min! Og det at jeg kan kalle henne min mormor.

GRATULERER SÅ MYE MED DAGEN, MORMOR! MÅ OGSÅ GRATULERE BESTEFAR SOM HAR BURSDAG OM AKKURAT EN UKE!

-Pernille <3

/hadde ingen bilde av supermormor :(

3 kommentarer

Mamma

24.05.2012 kl.22:13

Du er vakker jenta mi.

25.05.2012 kl.20:59

Du er veldig pen, det er også broren din (Lars). Lars er prikk lik deg:)

Pernille Solheim

28.05.2012 kl.11:55

Anonym: Takk. Denne var ny, hahaha!

Skriv en ny kommentar

hits