Fullpakket helg

Hei dere!

Sola titter ikke frem og ute er det engentlig bare grått og trist. Hater det! Helgen har vart super og jeg var jo så heldig at jeg fikk dra på prom. Fredagen dro en del av oss jentene for å fikse neglene våre til ballet. Jeg tok en slags gele neglelakk, som sitter mye lengre enn vanlig neglelakk, men som ikke ødelegger neglene slik som løsnegler kan gjøre. Jeg er hvertfall veldig fornøy så langt med tanke på at neglene mine fortsatt ser fine ut. Deretter dro Emily, Alexis og jeg en tur på stranda for å se på noen av vennene våre surfe. På kvelden så vi "5 Year Engagement" på kino, spiste Creme Brulee og spilte kort med familien til Kyanna.

Lørdagen var det jo prom, og jeg lover at jeg skal vise dere bilder senere. Jeg hadde det kjempe bra og ble veldig positivt overrasket over det. Danset hele tiden og stoppet bare for vann en gang i mellom. Etter ballet dro vi til Lauren på after-party. Endte med å sove over der, selvom vi ikke la oss før klokken 5. Satt oppe og spilte kort og brettspill mens vi hadde Disney musikk i bakgrunnen!

I går var det x-fest på planen. Mange band, som jeg stort sett ikke kjente til, men veldig koselig. Etter omtrent 7 timer på et pledd på gresset hadde vi blitt så sultne, at In-N-Out burgeren på veien hjem smakte så himmelsk godt! Kom meg i seng i 12-tiden, så er helt død i dag. Skal jo bare levere en 20-siders biologi bok i morgen og sist jeg sjekket var jeg halvveis.

Har engelsk denne timen, så jeg får vel komme meg tilbake til skrivingen om The Thing They Carried. Blogges senere! Skal prove å få blogget litt mer for jeg drar herifra. Allerede på torsdag kommer jo mamma, pappa og Lars hit! Gleder meg sånn til å se dem igjen. akkurat nå håper jeg de koser seg i LA! Eller på flyet, for de er ikke fremme enda.


//ph_privat

-Pernille <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits