Nest sist / Before I die

Hallo dere!

Etter en times leting etter et program hvor jeg kan lage en collage har jeg gitt opp. Noen som vet en bra online side for det? 

Jeg har i hvertfall gitt opp, så dagens wishlist får dere ikke se.. Tenker jo mye om dagen, fordi det ikke er så lenge til jeg drar herifra. I morgen starter den siste uken her, og det skal bli så rart å reise. Jeg gruer meg sånn fordi jeg vet jeg kommer til å savne så utrolig mange fantastiske mennesker. Det er ingen tvil om jeg skal tilbake hit. Med tanke på at jeg ikke har fått meg jobb enda, så vet jeg ikke hvordan jeg skal få det til, men det skal skje!

I dag er det den nest siste onsdagen i San Diego for denne gang, og fra og med i morgen kommer dagene til å gå så fort. Har mange planer for den kommende uken, så i kveld blir det ryddig og pakking av rom. Skal ikke se bort i fra at det kommer et par tårer heller. Denne gangen skal jeg bare hjem. Da jeg dro hjemmefra for ni mnd siden, så skulle jeg ut i verden, oppleve, klare meg selv og ha det supert. Alt var nytt og jeg fikk gjøre det selv, på min måte. Det blir så rart.

Vel, jeg orker ikke tenke mer på det nå, fordi jeg blir bare så trist av det. Har fått en ny familie som nesten er like god som min egen familie. Fikk med besteforeldre, tanter og onkler og ikke minst bestevenner for livet her. Bah, dette skulle jo ikke bli et sånn trist innlegg!

Sola skinner i dag, woho! Nå skal jeg skrive litt på engelsk-stilen min, som forsåvidt er ganske trist, også er det Biologi om en time!


Dette vil jeg gjøre før jeg dør! //ph_ericamohnkvam www.l0ve.blogg.no 

-Pernille <3

2 kommentarer

Jeg bruker picasa 3! :)

Sofie

06.06.2012 kl.23:27

NYT DET! Det er så godt å høre at du har hatt det så bra, også kommer du deg selvfølgelig tilbake til SD! :-) Kos deg masse med 2 sett familie og foreldre, så har du mange venner som gleder seg til du kommer hjem! <3 <3 Love you!

Skriv en ny kommentar

hits