Evig søndag

Heisann!

Om ikke det er evig søndag, så er det i hvertfall søndag i dag. Jeg dro til byen på fredag fordi jeg ville få tak i boken til Linnéa Myhre. Først gikk jeg til ark, fordi jeg hadde hørt de hadde boken der. Etter skuffelsen av at de ikke hadde den, og en melding fra Sofie som sa "Yes!!!!!" tuslet jeg ut av senteret igjen. Da jeg kom meg bort i gågata kom jeg på at Libris kanskje kunne ha den, og det hadde de jo!

Jeg har begynt på den og så langt lever den opp til forventningene. Negativ, som bloggen, men på en ekte og naturlig måte. Nesten så det blir fint å lese, til tross for at det ikke er en dans på roser hun har skrevet om.

Anbefaler dere å lese den!  

Nå skal jeg se ferdig avslutningsseremonien av OL og deretter er det vel på tide å finne senga. I morgen skal jeg til legen og få svar på blodprøvene. Krysser fingrene for at jeg er frisk igjen! Jeg er så dritt lei nå, og jeg savner håndballen sånn. Sitter i på benken i hallen og holder på en hånball med masse klister.... Det sier seg jo selv!

-Pernille <3

 

5 kommentarer

ANNA

21.08.2012 kl.22:04

Nå har det vært evig søndag veldig lenge... blogg litt a.

Pernille Solheim

21.08.2012 kl.23:02

ANNA: Det er søndag for alltid. Eller hvertfall en stund til :-)

Veronica

22.08.2012 kl.00:32

Gleder meg til å lese den:X

Madelene Lisella

28.08.2012 kl.15:11

kunne ønske jeg likte å lese

Pernille Solheim

03.09.2012 kl.15:57

Madelene Lisella: Jeg pleier egentlig ikke å lese, så er ikke ferdig med boken enda. Men på dager hvor det bare regner og er kjedelig, da kan det være litt fint å lese. Den er veldig bra så langt i hvertfall :)

Skriv en ny kommentar

hits