Let them fly

Hei!

Har ikke blogget på nesten en mnd. nå. Siden sist har jeg jo blitt kvitt kyssesyken, så kan jo si at jeg er frisk igjen. Var frisk i litt over to uker, og fikkd ermed bli med på klasseturr til Jotunheimen. En kjempe fin tur, som jeg er så glad for at jeg fikk oppleve. Nedturen var at jeg ble smitttet av et eller annet oppe på fjellet (som halve klassen også ble). Det resulterte i at jeg ble sittende med bøtta i fanget hele lørdagskvelden mens jeg frøs og svettet om hverandre mellom oppkastene. Ikke deilig! Merker at det henger litt i i kroppen enda, men satser på å bli frisk til i morgen. 

Forresten, jeg er så utrolig dårlig på å realisere og gjennomføre drømmer. Ikke engang mål som jeg setter for en dag får jeg gjort unna. Det er håpløst, og jeg vet ikke hvordan jeg skal fåå gjort ting. Har bare blitt så ufattelig lat. Først må jeg få satt meg inn i timeplanen og faktisk innse det faktumet at jeg går på skolen igjen. Ferien er over og jeg må få opp øynene. 

Bestilte en pakke fra Nelly i går også. Siden jeg har fått stipend og fordi jeg syntes så synd på meg selv for å være syk. Nå har jeg ingen penger igjen, men forhåpentligvis får jeg begynt å jobbe snart, slik at det ikke står 0,- på kontoen til enhver tid. Kan blli litt kjedelig om jeg skal være russ i hvertfall. 


ph_privat

Tegnet denne i sommer. På en måte vil jeg at den skal være ekte (bare i sort) men på en annen side tror jeg ikke at jeg er klar for å ha den der for alltid. Kanskje, om et par år. 

Blogges senere!

-Pernille <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits